Geld besparen op je haarverzorging

Voor niets gaat de zon op en voor alle andere zaken in het leven moet betaald worden. Zoals wij allemaal weten is dit cliché jammer genoeg meer dan waar. Voor iedereen die geen geldboom in z’n tuin heeft hebben wij daarom wat tips op een rijtje gezet om te besparen op je haarverzorging zonder dat je looks er op achteruit gaan.

Hergebruiken!
Gooi niet zomaar producten weg omdat ze niet werkten zoals je had verwacht. Te sterke shampoo kan je bijvoorbeeld aanlengen om hun effect te verminderen. Als dat ook niet werkt kan ze je nog altijd gebruiken om er je douche mee schoon te maken, het klinkt vreemd maar het werkt even goed als elk normaal schoonmaakproduct. Daarnaast kan je er waarschijnlijk altijd nog wel iemand anders blij mee maken. Als je restjes hebt van producten waar je wel tevreden over bent hoef je ze ook niet meteen weg te gooien. De meeste haarproducten zijn in theorie heel erg lang houdbaar dus je kunt de resten van dezelfde oude producten weer samen gebruiken voor een nieuwe verzorgingssessie.

Koop groot in
Dit geldt niet alleen voor wc-papier maar ook voor haarpoducten. Hoe groter de hoeveelheid die je koopt, hoe lager de prijs. Dit gaat op voor losse producten, een fles van een liter is in totaal goedkoper dan twee van een halve liter, maar ook voor de hoeveelheid aan losse producten. Dus ga met een groep vriendinnenhaarverzorging geld naar je lokale shop of salon en eis staffelkorting! Je kunt bijvoorbeeld voor de afname van 10 producten een korting van 10% vragen, dit loopt vooral bij de duurdere haarproducten al snel in de papieren. Daarnaast kan je ook via webshops vaak, indien je aangeeft veel te willen inkopen, flinke kortingen regelen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om via een groothandel in te kopen als je een btw nummer hebt. Dan weet je zeker dat je je producten tegen de laagste prijs krijgt.

Zoek naar korting en couponcodes.
Dit klinkt redelijk voor de hand liggend maar het is een tip die toch niet heel vaak gebruikt wordt. Koop je producten niet simpelweg bij de eerste de beste website of winkel maar check waar welke producten met korting worden verkocht. De grootste en bekendste verkooppunten zijn lang niet altijd het goedkoopste. Je zult zien dat veelal kleinere webshops en winkels om een plaatsje op de markt te veroveren hun producten tegen lagere prijzen aanbieden. Daarnaast kun je, vooral bij Amerikaans webshops, coupons gebruiken om tegen flinke kortingen in te kopen. Via verschillende sites zijn die coupons heel makkelijk te vinden.

Gebruik huis- tuin- en keukenmiddeltjes
Mayonaise (ja iell mayonaise), eieren, olijfolie, bakpoeder, azijn, koffie, bier zijn beter voor je haar dan voor je lijn. Al deze producten kunnen je helpen je haar te verzorgen. Je kunt er bijvoorbeeld een eiwit kuur mee doen of je haar er extra door laten glanzen. Blijf ons volgen voor recepten voor je haar gemaakt van allerlei huis- tuin- en keukenmiddeltjes.

Bespaar op de kapper, doe je haar vaker zelf!
Naar de kapper gaan is heerlijk maar het kost ook handen vol geld. Je zou waarschijnlijk schrikken als je een keer zou uitrekenen hoeveel geld je aan de kapper kwijt bent. In het Youtube tijdperk is het echter lang niet altijd meer nodig om je haar door een professional te laten doen. Er is zoveel informatie op internet te vinden dat je in theorie jezelf om de week een nieuw kapsel kan aanmeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *