Tien manieren om een mooie bos haar te kweken – manier 2

Manier 2 – De inversietechniek

Een relatief onbekende manier om je haar een flinke groeiboost te geven is de zogenaamde inversie techniek. Het idee hier achter is dat je je haar kunt laten groeien door je haar en hoofdhuid eerst intensief te behandelen en daarna je hoofd op zn kop te houden. Ja inderdaad! Op zn kop te houden! In de volgende post zullen we uitleggen hoe deze techniek in zn werk gaat. En let op, het is enkel aan te raden voor mensen die zich gezond en lenig genoeg voelen om een tijdje hun hoofd naar beneden te houden. Wij garanderen geen resultaat maar hebben van velen gehoord hoe efficiënt deze techniek is. Dus probeer het gewoon een keer uit!

Hoe werkt de techniek?
Het idee achter de techniek is dat, nadat je je haar intensief hebt verzorgd met voedingsstoffen je je hoofd op zn kop houdt. Hierdoor zal het bloed naar je hoofd lopen en zal een optimale situatie ontstaan voor fikse haargroei. Je fopt je lichaam simpelweg door op deze manier de doorbloeding van je hoofdhuid een extra stimulans te geven.

Hoe voer je de techniek uit?
1. Maak een optimale hair treatment door verschillende belangrijke ingrediënten zoals castor olie, olijf olie en je andere favoriete haarproducten te mixen tot een papje. Je kunt dit papje in de magnetron even opwarmen om het aanbrengen aangenamer te maken.

2. Breng het papje aan en masseer het intensief over je hoofdhuid heen. Het is belangrijk dat je dit goed doet. Het masseren van je hoofdhuid met de oliën zorgt er namelijk voor dat de voedingsstoffen beter worden opgenomen.

3. Deze stap is het meest belangrijk. Aangezien je waarschijnlijk niet op je handen kunt staan hebben wij twee andere techniek waarop je op een veilige manier je hoofd naar beneden kunt houden. Een eerste mogelijkheid is om staand jezelf dubbel te vouwen, je moet hiervoor wel redelijk lenig zijn. Een andere techniek is om op de rand van je bed te gaan liggen en je hoofd achteruit over de rand te laten hangen. Als je een fijne positie hebt gevonden moet je ervoor zorgen dat je vier minuten je hoofd ondersteboven houdt. Let op dat je niet draaierig wordt en dat je rustig weer omhoog komt. Je kunt dit proces een week achter elkaar elke dag uitvoeren. Daarna is het raadzaam om een paar weken rust te houden voordat je weer opnieuw aan de routine begint. Op deze manier heb je optimaal voordeel van deze trick. Als je nog eens rustig wilt bekijken hoe deze techniek in zn werk gaat, raden wij jou aan om even deze link te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *